16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Volei România a trecut de Austria în primul amical de la Craiova

România a trecut de Austria în primul amical de la Craiova

-

Naţionala masculină de volei a României a învins-o categoric pe reprezentativa Austriei, scor 3-0 (28-26, 25-22, 25-15), într-un meci amical disputat în Sala Polivalentă din Craiova. Austriecii au izbutit totuși să câștige un set cu 32-30, după ce s-a decis ca partida să se prelungească. A fost o victorie muncită pentru elevii lui Dănuț Pascu, având în vedere că au evoluat împotriva unei echipe bune, care va participa la Campionatul European.

Tricolorii nu au început foarte bine meciul și s-au văzut conduși în primul sfert cu 19-12. A urmat o revenire spectaculoasă a României, care a reușit nu mai puțin de șapte puncte consecutive. În cele din urmă, setul a fost adjudecat de români cu 28-26.

În actul secund, elevii lui Dănuț Pascu au preluat conducerea încă de la primul punct și nu au mai cedat inițiativa până la finalul acestuia. S-a făcut în cele din urmă 3-0, după un sfert trei perfect reușit de jucătorii României.

Al doilea meci dintre România și Austria se va disputa mâine, de la ora 17.00, în Polivalenta din Craiova.

  • Articol scris de Tiberiu Cocora
Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.