16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Volei Voleibaliştii de la SCM „U“ Craiova şi-au reluat pregătirile. Vezi noutăţile!

Voleibaliştii de la SCM „U“ Craiova şi-au reluat pregătirile. Vezi noutăţile!

-

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova şi-a reluat pregătirile ieri seară. În Sala Polivalentă din Bănie mişcările de dezmorţire au fost făcute fără sportivii Laurenţiu Lică, Răzvan Olteanu şi Silviu Suson şi tehnicianul Dănuţ Pascu, prezenţi la lotul naţional al României pentru pregătirile de dinaintea participării la Campionatul European din Franţa. De asemenea, liberoul Neven Majstorovic se află în pregătire cu lotul național al Serbiei.

Sub comanda tehnicianului Claudiu Mitru au răspuns prezent 9 sportivi: Robert Călin, Sergio Diaconescu, Andrei Georgescu, Andrei Grigoraş, Igor Ivanovici, Ștefan Lupu, Laurențiu Marciu, Ionuț Teleleu și Stanislaw Wawrzynczyk.

Remarcăm revenirea la echipa din Bănie a lui Silviu Suson, voleibalist originar din Dej care a mai jucat la gruparea din Bănie în sezonul 2016-2017, evoluând cu SCM „U“ Craiova în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2016-2017.

Un alt jucător venit de la Unirea Dej este Andrei Dan Grigoraş, care este ridicător, are 26 de ani şi 1.90 metri, iar în trecut a mai evoluat la Tricolorul Ploieşti şi CSA Steaua Bucureşti.

O altă noutate este jucătorul polonez Stanisław Wawrzynczyk – foto mai jos, care are 29 de ani şi vine de la formația cehă Volejbalovy Klub Pribram.

Cel de-al doilea jucător străin cooptat în această vară este Igor Ivanovic – foto mai jos, un ridicător sârb, de 29 de ani, aflat la prima experienţă în România. El vine în locul lui Rusmir Halilovic, care s-a întoars în Franţa, la Nice Volley-Ball.


Cei doi străini au semnat astăzi contracte valabile un an.

Conducătorii SCM „U“ Craiova mai pregătesc transferul unui nou jucător, fiind luată în calcul şi o revenire.

Echipa se va pregăti în plan local, iar din cea de-a doua decadă a lunii septembrie va începe seria partidelor amicale.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.