22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, testată din nou antidoping: „Să vină de câte ori doresc!“

Simona Halep, testată din nou antidoping: „Să vină de câte ori doresc!“

Simona Halep se află în linie dreaptă cu pregătirea pentru debutul în sezonul de zgură din 2024 (la Oeiras, turneu de categorie 125, 15-21 aprilie). Fosta lideră WTA a avut parte, în dimineața zilei de marți, de un control antidoping.

Înainte de a începe antrenamentul, Simona a dat probe de urină și sânge, așa cum sportiva a precizat într-un interviu pentru Digisport.

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață. A fost o testare de care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile. Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine. Încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam. N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi”, a spus Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep: „Mulțumesc turneului de la Oeiras pentru că m-a dorit!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS