22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Mulțumesc turneului de la Oeiras pentru că m-a dorit!“

Simona Halep: „Mulțumesc turneului de la Oeiras pentru că m-a dorit!“

Simona Halep (32 de ani, 1144 WTA) a dezvăluit motivul pentru care a ales să participe la turneul de la Oeiras din Portugalia, o competiție din a patra categorie valorică a turneelor organizate sub egida WTA.

Fostul lider WTA a declarat că motivul pentru care a acceptat wildcardul lusitanilor este legat de faptul că își dorește să adune cât mai multe meciuri, comparativ cu un turneu mai mare, unde ar fi întâlnit competitoare mult mai puternice, care ar fi putut să o elimine din competiție mult mai rapid.

„Sunt foarte încântată să adaug un nou turneu în calendarul meu. La întoarcerea în circuitul WTA intenționez să joc cât mai multe meciuri. Acceptarea acestui wild-card îmi oferă posibilitatea de a face acest lucru în fața publicului portughez. Vreau să mulțumesc turneului pentru că m-a dorit și abia aștept să fiu acolo”, a declarat Simona Halep, conform bolamarela.pt.

Turneul WTA 125 de la Oeiras se va desfășura în perioada 15-21 aprilie. Tragerea la sorți pentru tabloul principal de simplu va avea loc la sfârșitul săptămânii în curs.

Această competiție a fost introdusă în anul 2021 drept un turneu ITF de 60.000 de dolari, urmând ca în anul 2022 să fie ridicată la categoria 80.000 de dolari, iar în 2023 la categoria 100.000 de dolari. Începând din acest an, turneul de la Oeiras este trecut în calendarul WTA drept un turneu 125K.

Citeşte şi: Aventură nouă în Portugalia! Simona Halep a acceptat wild-card-ul de la Oeiras

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS