16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTurneul carierei pentru Jaqueline Cristian! Calificare en fanfare în sferturi la Charleston

Turneul carierei pentru Jaqueline Cristian! Calificare en fanfare în sferturi la Charleston

Jaqueline Cristian continuă să strălucească la turneul de la Charleston. Românca a avansat, joi noapte, în sferturile de finală ale competiției, după o victorie fantastică în optimi cu Emma Navarro, a 10-a favorită, scor 6-3, 5-7, 6-1.

Jucătoarea noastră a continuat să se mențină la un nivel foarte bun și după meciul complicat cu Keys, din runda precedentă. În meciul contra celei de-a treia adversare reprezentantă a țării gazde, Cristian a câștigat cel dintâi duel direct. Succesul este cu atât mai important cu cât Navarro traversează un moment excelent al carierei. În luna martie, americanca a izbutit să o învingă chiar pe campioana de la Australian Open, Aryna Sabalenka.

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 22.146 de dolari, dar şi 108 puncte WTA.

În sferturile de finală ale competiției de la Charleston, Jaqueline Cristian va avea parte de un nou meci de foc. De această dată, ea va sta în fața favoritei numărul 4, Daria Kasatkina. Singurul meci direct cu Kasatkina (26 ani, 11 WTA) s-a încheiat cu abandonul româncei în 2022, în turul al doilea la Doha, la scorul de la 2-2 în setul secund, după ce îl câştigase pe primul cu 6-2.

Citește și: Irina Bara a revenit formidabil cu Pigossi şi e în sferturi la Bogota

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS