10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisGabriela Ruse, victorioasă în faţa Nuriei Parrizas Diaz, în Spania

Gabriela Ruse, victorioasă în faţa Nuriei Parrizas Diaz, în Spania

Gabriela Ruse (168 WTA), aflată la al doilea turneu pe zgură în acest sezon, a trecut de Nuria Parrizas Diaz (129 WTA) cu 6-2, 6-1, în primul tur al turneului WTA 125 din localitatea spaniolă La Bisbal d’Emporada.

Românca în vârstă de 26 de ani a intrat pe tabloul principal din postura de „lucky loser”, ea retrângându-se în calificări din partida cu Oksana Selekhmeteva la scorul de 6-3, 4-1 în favoarea adversarei sale. Cu toate acestea, Ruse s-a prezentat la partida din primul tur al grilei principale.

Gabriela o mai învinsese pe jucătoarea spaniolă la singurul lor duel, în 2020. Atunci, în turul secund al calificărilor la Australian Open, Ruse s-a impus cu 6-3, 7-5.

În turul următor românca va da peste învingătoarea din partida Olga Danilovic-Darja Semenistaja.

Săptâmâna trecută, Gabriela Ruse a jucat în Antalya, la turneul WTA 125, unde Irina Begu a disputat finala. Gabriela a pierdut în primul tur, după două victorii în calficări.

Reamintim că Irina Bara (178 WTA) și Anca Todoni (217 WTA) au ales America de Sud și joacă în această săptămână la Bogota, în Columbia, la un turneu de categorie WTA 250. Sorana Cîrstea, Irina Begu și Simona Halep nu evoluează în această săptămână la niciun turneu WTA.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian: „Această noapte a fost magică pentru mine!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS