16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJaqueline Cristian: „Această noapte a fost magică pentru mine!“

Jaqueline Cristian: „Această noapte a fost magică pentru mine!“

Jaqueline Cristian a reuşit o victorie spectaculoasă în faţa americancei Madison Keys, numărul 18 mondial, cu 3-6, 6-3, 6-3, marţi noapte, în runda a doua a turneului WTA 500 de la Charleston (Carolina de Sud)

Jaqueline a etichetat succesul contra lui Madison Keys drept „magic”. Românca a dezvăluit care a fost secretul unui succes atât de mare, în fața unei sportive care în toamnă făcea semifinală la Flushing Meadows. Cristian le-a mulțumit fanilor din tribună și a explicat cum a reușit să revină în meci, după ce adversara mult mai bine cotată a reușit să câștige primul set.

„Vă mulțumesc că ați rămas să ne încurajați până atât de târziu. Am auzit mulți români cum mă încurajează, sunt foarte fericită că ați rămas la acest meci. Această noapte a fost magică pentru mine, cred că am jucat foarte-foarte bine.

Mă așteptam, evident, la un meci foarte greu și sunt foarte bucuroasă că am reușit să rămân pozitivă. Madison e o jucătoare excelentă, dar îmi setasem mintea pentru o adevărată bătălie. M-am concentrat foarte mult pe serviciu și pe planul pe care îl construisem cu echipa mea. Am încercat să rezist și să mă bucur de această partidă„, a spus Jaqueline Cristian.

Românca şi-a asigurat un cec de 11.190 de dolari şi 60 de puncte WTA. Ea va juca în optimile de finală contra unei alte americance, Emma Navarro (cap de serie numărul zece) sau Katie Volynets.

Citeşte şi: ​Anca Todoni confirmă forma excelentă: victorie mare cu Stefanini, la Bogota!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS