14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSurpriza anului! Djokovic, învins la Indian Wells de un jucător din afara Top 100

Surpriza anului! Djokovic, învins la Indian Wells de un jucător din afara Top 100

Cea mai mare surpriză a începutului de an în circuitul ATP s-a consemnat în această noapte: Novak Djokovic a fost eliminat în turul al treilea al turneului de la Indian Wells! Sârbul a fost învins surprinzător de italianul Luca Nardi (20 de ani, locul 123 mondial), care s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-3, obținând cea mai importantă victorie a carierei. De menționat faptul că Luca Nardi a fost eliminat de la Indian Wells în calificări, dar a intrat pe tablou ca „lucky loser”.

Nardi a reușit astfel o performanță unică: a devenit primul lucky loser care a reușit să câștige vreodată în fața sârbului. Italianul, care n-are niciun titlu în carieră, a dezvăluit înaintea meciului că Djokovic este unul dintre idolii săi.

Victoria contra lui Djokovic este cel mai mare succes din cariera jucătorului, care n-a ajuns niciodată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. Nardi va intra, de săptămâna viitoare, în Top 100 ATP.

„Nole” are în palmares cinci trofee la prestigiosul turneu din California, Indian Wells, dar nu a fost prezent la precedentele patru ediții, din diferite motive.

Citeşte şi: Simona Halep a pornit spre Miami: „Vreau să iau săptămână cu săptămână!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS