25.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJaqueline Cristian n-a mai dat de Miriam, dar a învins-o pe Bassols Ribera la Cluj

Jaqueline Cristian n-a mai dat de Miriam, dar a învins-o pe Bassols Ribera la Cluj

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimile de finală ale turneului Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din România şi dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, după ce a învins-o pe spaniola Marina Bassols Ribera, cu 6-3, 6-2, marţi seară, în BT Arena din Cluj-Napoca. Bulgaru a fost înlocuită cu o „lucky loser“, Bassols Ribera (24 ani, 105 WTA), care s-a înclinat după o oră şi 14 minute.

Iniţial, Jaqueline Cristian trebuia să o înfrunte pe compatrioata Miriam Bulgaru, dar aceasta a fost nevoită să se retragă chiar înaintea partidei, din cauza unei probleme medicale de ultim moment.

Jaqueline Cristian (25 ani, 81 WTA) a reuşit 4 aşi şi nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând toate cele patru mingi de break pe care le-a avut iberica.

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe daneza Clara Tauson (21 ani, 80 WTA). Daneza are 3-2 în meciurile directe, ultima victorie datând de săptămâna trecută, când s-a impus cu 6-2, 6-0 în optimi la Linz.

Citeşte şi: Emma Răducanu, start lansat la Abu Dhabi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS