20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSabalenka, pusă pe glume la după triumful de la Australian Open

Sabalenka, pusă pe glume la după triumful de la Australian Open

Aryna Sabalenka a avut un parcurs impecabil la Australian Open 2024 și a câștigat al doilea trofeu de Grand Slam din carieră. După finala cu Qinwen Zheng, sportiva din Belarus i-a amuzat pe cei prezenți, făcând mai multe glume în timpul ceremoniei de premiere.

Bielorusa a afirmat că nu şi-a imaginat că va reuşi să câştige a doua oară consecutiv trofeul. Aryna le-a mulțumit celor care îi sunt alături și a recunoscut că discursurile ei sunt mereu ciudate.

„Qinwen a făcut meciuri foarte bune. Ştiu că e greu să pierzi în finală, am trecut şi eu prin asta. Nu credeam că voi reuşi din nou să câştig acest trofeu. Să ţin discursuri nu e superputerea mea, mereu o să mă încurc. Mulţumesc echipei, fără voi nu aş fi ajuns niciodată, dar nici voi nu aţi fi aici fără mine. Mulţumesc fanilor pentru sprijinul lor, sper să revin şi la anul să ţin din nou acest trofeu în braţe.

Cu gândul la familie

​Nu vorbesc niciodată despre familia mea în aceste discursuri, dar trebuie să le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine. Să vorbesc în continuare în engleză? Nu mă vor înțelege. Dar sper că vor traduce. Vă iubesc atât de mult, sunteți cea mai mare motivație pentru mine și tot ce fac, fac pentru voi. Vă trimit dragostea mea și îmi este foarte dor de voi. Mulțumesc!“, a spus Sabalenka, imediat înaintea decernarării premiilor.

Sabalenka are acum 2-0 în meciurile cu Qinwen Zheng, după ce a învins-o și în sferturi la US Open 2023 (6-1, 6-4). Aryna este a noua jucătoare din Open Era care obţine titluri consecutive la simplu feminin la Australian Open, după Margaret Court, Evonne Goolagong, Steffi Graf, Monica Seles, Martina Hingis, Jennifer Capriati, Serena Williams şi Victoria Azarenka.

Citește și: Sabalenka, față în față cu istoria! Bielorusa a câștigat Australian Open 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS