13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCoco Gauff, în prima semifinală de AO! Triumf după trei ore în faţa lui Kostyuk

Coco Gauff, în prima semifinală de AO! Triumf după trei ore în faţa lui Kostyuk

Coco Gauff (19 ani, 4 WTA) s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a trecut în sferturi de Marta Kostyuk (21 de ani, 37 WTA), scor 7-6 (6), 6-7 (3), 6-2.

Meciul dintre Gauff și Kostyuk a fost o adevărată bătălie, a durat 3 ore și 7 minute și a avut nevoie de tie-break în primele două seturi. Coco A început slab jocul și a pierdut de două ori la rând pe propriul serviciu. Așa a ajuns să fie condusă cu 1-5, însă a revenit fantastic, notează Gsp.

A recuperat break-urile făcute de Marta și s-a dus chiar la 6-5. Apoi, setul a intrat în tie-break, iar jucătoarea din SUA s-a impus în cele din urmă. Al doilea set a fost controlat de Gauff, care a avut constant un avans de două game-uri. Kostyuk s-a trezit și ea după căderea de la mijlocul primului set și a revenit de la 3-5. S-a ajuns la tie-break, unde ucraineanca a avut de data aceasta câștig de cauza. Ea a luat fără emoții setul decisiv, 6-2, asta după ce a condus inclusiv cu 5-0. Kostyuk a avut forța să mai ia două game-uri, apoi Gauff a tranșat meciul, câștigând la zero game-ul decisiv.

Coco Gauff va juca în prima semifinală de la AO împotriva câștigătoarei sfertului Barbora Krejcikova (28 de ani, 11 WTA) – Aryna Sabalenka (25 de ani, 2WTA).

Citeşte şi: Alexander Zverev și Cameron Norrie au făcut spectacol la AO! Germanul e în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS