20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAlexander Zverev și Cameron Norrie au făcut spectacol la AO! Germanul e în sferturi

Alexander Zverev și Cameron Norrie au făcut spectacol la AO! Germanul e în sferturi

Alexander Zverev și Cameron Norrie s-au duelat timp de patru ore pe Margaret Court Arena, iar germanul a obținut calificarea în sferturi impunându-se în tiebreak-ul setului decisiv. Favorit 6 al competiției de la Melbourne, Zverev a obținut a șaptea victorie în opt meciuri disputate în acest an, scor 7-5, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6(3).

Sascha a comis mult mai puține erori neforțate decât adversarul său (41-63) și a lansat foarte bine în momentele importante (15 ași, a câștigat 76% dintre punctele jucate cu primul serviciu).

Jucătorul din Germania, semifinalist la Australian Open în 2020, se va duela în runda următoare cu spaniolul Carlos Alcaraz (favorit 2). Cei doi s-au mai întâlnit de șapte ori, iar germanul conduce cu 4-3.

Alcaraz nu a avut probleme cu Kecmanovic

Carlos Alcaraz continuă parcursul foarte bun de la Australian Open 2024, ibericul obținând fără emoții calificarea în sferturi. Al doilea favorit de la Melbourne l-a învins în trei seturi pe Miomir Kecmanovic. Spaniolul a avut nevoie de o oră și 50 de minute pentru a se impune în fața sârbului de pe locul 60 ATP, scor 6-4, 6-4, 6-0.

Alcaraz a bifat cinci break-uri, nu și-a pierdut serviciul și a reușit de trei ori mai multe lovituri câștigătoare (43-19).

Carlos conduce acum cu 2-0 în meciurile directe cu Miomir, după ce l-a învins și în sferturi la Miami Masters 2022.

Citeşte şi: Performanţa carierei pentru Maria Sara Popa! Românca e campioană la Buenos Aires

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS