13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIon Ţiriac a făcut anunţul: Bucureştiul va organiza un turneu de tenis ATP 250!

Ion Ţiriac a făcut anunţul: Bucureştiul va organiza un turneu de tenis ATP 250!

Bucureștiul va găzdui din nou un turneu de rang ATP 250, pentru prima oară din 2016! Ion Țiriac a confirmat că întrecerea a cărei licență o deține va reveni în capitala României începând din 2024.

Turneul masculin plecat din București din cauza situației de la arenele BNR revine în România. Competiția va avea loc, cel mai probabil, la Centrul Național de Tenis, în luna aprilie a anului viitor.

„Am făcut eforturi uriaşe pentru a readuce această competiţie la Bucureşti şi a le oferi o şansă în plus tinerilor sportivi români să performeze în competiţii de talie internaţională. Ne bazăm pe reuşita de excepţie care s-a dovedit a fi competiţia WTA 125 desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis, anul curent, şi am încredere că turneul ATP 250 de anul viitor va fi un adevărat succes sub coordonarea aceleiaşi echipe”, a afirmat Țiriac, potrivit Eurosport.

Competiția desfășurată pe zgură de la București a avut de-a lungul timpului câștigători de seamă. Printre ei se numără Goran Ivanisevic, Thomas Muster, David Ferrer, Gilles Simon, Grigor Dimitrov sau Fernando Verdasco.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea nu s-a ridicat la nivelul Siniakovei şi a părăsit turneul de la Ningbo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS