22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCircuitul Naţional FRT Autokappa Trophy, din nou în prim plan la Tenis Club Stănică

Circuitul Naţional FRT Autokappa Trophy, din nou în prim plan la Tenis Club Stănică

În perioada 9-14 septembrie, Tenis Club Stănică, în colaborare cu AUTOKAPPA şi Federaţia Română de Tenis, organizează cea mai mare și mai importantă competiţie naţională de juniori U14 ani din sud-vestul României: Circuitul Naţional FRT U14 „Autokappa Trophy“, ed. a V-a! Practic, această competiție juvenilă a devenit o tradiție în Oltenia, pentru că este pentru al 5-lea an când se va desfășura la în comuna Cârcea, la Tenis Club Stănică.

Vor fi două probe, cele de simplu și dublu, atât la masculin, cât și la feminin. Pentru prima dată într-o competiție organizată în Oltenia, printre participanți se vor regăsi inclusiv liderii naționali la categoria U12. Toți sportivii se vor duela atât pentru punctele din clasamentul naţional al juniorilor, cât şi pentru unele dintre cele mai mari premii acordate în cadrul unui astfel de eveniment din Romania.

„Born To Perform”, mottoul brandului Autokappa, se reflectă în dorinţa acestuia de a susţine performanţa atât în domeniul auto, cât şi în lumea sportului!

Locaţia desfăşurării: Tenis Club Stanică, str.Aeroportului, nr.278, com. Cârcea! Intrarea la fiecare eveniment este gratuită!

Citește și: Coco Gauff s-a întrecut pe sine și va juca cu trofeul pe masă la US Open! Sabalenka e în finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS