22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJaqueline Cristian, la a 5-a înfrângere consecutivă! Românca e out de la Bad Homburg

Jaqueline Cristian, la a 5-a înfrângere consecutivă! Românca e out de la Bad Homburg

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur al competiției „WTA 250” de la Bad Homburg (Germania). Sportiva noastră a fost învinsă de Varvara Gracheva, scor 6-2, 6-1, în doar 56 de minute.

Varvara Gracheva (locul 43 mondial) se va duela în optimi cu italianca Sara Errani (80 WTA). Jaqueline Cristian a jucat doar nouă meciuri pe iarbă în întreaga sa carieră, câştigând unul singur, în 2015.

Aceasta este a cincea înfrângere consecutivă pentru Jaqueline, după cele de la ITF Madrid (vs Sara Sorribes Tormo), Roland Garros (vs Gabriela Ruse), Valencia Challenger (vs Clara Tauson) și Gabia Challenger (vs Sinja Kraus).

Începând cu turneul de la Bad Homburg, Gracheva (jucătoare născută la Moscova) reprezintă Franța.

„Nimeni din Rusia nu m-a contactat în legătură cu schimbarea cetățeniei. Nici înainte ca această decizie să fie cunoscută, nici după. Locuiesc în Franța de peste șase ani. Vreau să rămân aici pentru totdeauna. Am prieteni aici, mă simt bine în Franța”, spunea Varvara Gracheva.

Bad Homburg Open este un turneu WTA 250, pe iarbă, care a ajuns la a treia ediţie, primele două fiind câştigate de Angelique Kerber (2021) şi Caroline Garcia (2022).

Citeşte şi: Asta da neşansă! Ana Bogdan se duelează cu Sorana Cîrstea şi la Eastbourne

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS