13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAsta da neşansă! Ana Bogdan se duelează cu Sorana Cîrstea şi la Eastbourne

Asta da neşansă! Ana Bogdan se duelează cu Sorana Cîrstea şi la Eastbourne

Tragere la sorţi cu ghinion şi la Eastbourne. Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, care s-au întâlnit săptămâna trecută la Birmingham, vor fi adversare și în primul tur al turneului „WTA 500” de la Eastbourne. Partida dintre Sorana și Ana va avea loc luni, 26 iunie, nu înainte de ora 15:00 (ora României).

Câștigătoarea acestui duel va da în optimi peste învingătoarea meciului dintre Madison Brengle (114 WTA, venită din calificări) și Caroline Garcia (5 WTA, favorită 2).

Premiul pentru participarea în primul tur la Eastbourne este de 6.870 de dolari şi un singur punct WTA. Calificarea în optimi este răsplătită cu 10.530 de dolari şi 55 de puncte.

Ana a obţinut o victorie fantastică în calificări

În ultimul tur al calificărilor, Ana Bogdan a învins-o pe Petra Martic în 3 seturi, scor 5-7, 6-4, 6-4. Ana Bogdan a revenit excelent și a câștigat seturile doi și trei, iar la capătul a două ore și 37 de minute a ieșit învingătoare.

Românca a întâlnit-o în runda finală a calificărilor pe Petra Martic (30 WTA). Românca a reușit o revenire de senzație, după ce a pierdut primul set cu scorul de 7-5.

Turneul de la Eastbourne e de categorie WTA 500 și oferă premii în valoare totală de 780,637 de dolari. Campioana en-titre este Petra Kvitova. 

Citeşte şi: Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de dublu de la Bad Homburg

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS