9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSerbia - România, duelul direct de menţinere în BJK Cup

Serbia – România, duelul direct de menţinere în BJK Cup

Echipa națională de Billie Jean King Cup a României va înfrunta Serbia, în luna noiembrie, într-o întâlnire care contează pentru menținerea în elita mondială.

„Tricolorele” se vor lupta cu vecinele din Serbia pentru a obține din nou biletul în calificările turneului final BJK Cup de anul viitor! România a ratat șansa de a merge la turneul final 2023, după dezastrul din Slovenia. Reamintim că Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Monica Niculescu și Irina Bara au pierdut întâlnirea de la Koper, deși au condus cu 2-0.

Echipa condusă de căpitanul-nejucător Horia Tecău va pleca din nou cu un dezavantaj, ținând cont că meciul cu Serbia se va disputa tot pe terenul adversarelor. De asemenea, gazdele vor avea dreptul de a alege suprafața de joc în cadrul întâlnirii care se va disputa în zilele de 10-11 noiembrie sau 11-12 noiembrie.

Serbia nu are nicio jucătoare în Top 100 WTA, cele mai bune jucătoare din clasamentul de simplu fiind: Olga Danilovic (104 WTA), Aleksandra Krunic (133 WTA), Natalija Stevanovic (214 WTA) și Lola Radivojevic (272 WTA).

Citeşte şi: Craioveanca Oana Gavrilă e în semifinalele de dublu de la Gardo (Italia)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS