22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisJaqueline Cristian, impresionantă în super-duelul cu Stephens! Românca e în turul doi

Jaqueline Cristian, impresionantă în super-duelul cu Stephens! Românca e în turul doi

Jaqueline Cristian a reușit calificarea în turul al doilea al turneului „WTA 1000” de la Madrid, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens (48 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-4.

Stephens a fost la conducerea primului set, Cristian a revenit până la 5-5, de unde jucătoarea americană nu a mai cedat. În setul al doilea, fosta câștigătoare de la US Open 2017 a condus cu 4-2, dar Jaqueline a reuşit să câștige patru game-uri la rând şi să trimită meciul în decisiv. Actul al patrulea s-a jucat de la egal la egal până spre final, unde românca s-a detașat și a obținut calificarea în turul al doilea.

Pentru victoria din primul act, Jaqueline Cristian va primi un cec în valoare de 27.045 de euro și 35 de puncte în ierarhia WTA de simplu.

În turul al doilea, jucătoarea noastră o va întâlni pe Anastasia Potapova, favorita numărul 21 a turneului.

Gabi Ruse nu i-a făcut faţă până la final lui Alize Cornet

O veste deloc plăcută vine din partea Gabrielei Ruse. Aceasta a muncit pe brânci cu Alize Cornet pentru accederea în turul secund al competiţiei, însă sportiva din Hexagon, mult mai experimentată, şi-a însuşit setul decisiv. A fost 6(6)-7, 6-4, 6-3 pentru franţuzoaică, la capătul a două ore și 53 de minute de joc.

Deși a început foarte bine primul set, românca s-a văzut egalată pe final, dar a obținut victoria la tiebreak, după 8-6. Ruse a controlat și startul setului secund, dar Cornet a revenit bine pe final și a trimis partida în setul al treilea. În decisiv, franțuzoaica a preluat controlul de la 2-0 pentru Ruse și până la final nu i-a mai cedat decât un game jucătoarei din România.

Pentru prezența în primul tur, Ruse va primi un cec în valoare de 16.340 de euro și 10 puncte în ierarhia WTA de simplu.

Citeşte şi: Baschet / Victorie la limită, dar cât de importantă! SCMU Craiova face 1-0 cu Pitești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS