10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / Patrick Anghel, medaliat cu aur la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Tenis de masă / Patrick Anghel, medaliat cu aur la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

În data de 4 martie s-a desfășurat în localitatea Buzău etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă (gimnaziu). Doljul a fost reprezentat la băieți de Patrick Anghel, elev la Școala Gimnazială Mircea Eliade (prof. Dragoș Puchiu), iar la fete de Eva Lazăr, elevă la Școala Gimnazială Nicolae Romanescu (prof. Alexandru Dragnea).

Patrick a trecut pe rând de Mortasifu I. (Arad), scor 3-0, Uță D.(Bucureşti), scor 3-0, Kovacs K.(Tg. Secuiesc), scor 3-0, Eparu M (Ploiești), scor 3-1, Chiracheș E. (Ilfov), scor 3-0 și în finală de Iordan A (Buc), scor 3-0. Astfel, în urma rezultatelor extraordinare, Anghel s-a clasat pe primul loc şi a obţinut medalia de aur.

La fete, Eva Lazăr s-a clasat pe locul VI, fiind învinsă de Caracostea A (Constanța) cu scorul de 3-2.

Ambii sportivi sunt componenți ai Clubului Sportiv Școlar Craiova, fiind pregătiți de prof. Liviu Nicoli (Anghel Patrick) și prof. Catalin Georgescu (Lazăr Eva).

Mihai Nedelcu şi Roxana Nedelcu au câştigat faza judeţeană

Tot în data de 4 martie, la Craiova, s-a desfășurat și faza județeană la tenis de masă (liceu). La băieți, locul I a fost câștigat de Mihai Nedelcu (CN Carol I – prof. Carmen Georgescu). Acesta l-a învins în finală pe Alexandru Ilie (Lic. CFR), scor 3-2.

La fete, primul loc a fost obţinut de către Roxana Nedelcu (CN Elena Cuza – prof. Dalea Ionica). Sportiva a învins-o în finala pe Carmina Găman (CN. Ștefan Velovan), cu scorul de 3-0. Ambii sportivi sunt componenți ai Clubului Sportiv Școlar Craiova.

Etapa Finală a Olimpiadei Naționale a Sportului școlar la tenis de masă (liceu) va avea loc în perioada 17-19 martie 2023 la Covasna.

Citeşte şi: Judo / CSU Craiova se întoarce cu patru medalii de la CN Individual U21

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS