20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMonica Niculescu avansează la Australian Open în detrimentul lui Jaqueline Cristian

Monica Niculescu avansează la Australian Open în detrimentul lui Jaqueline Cristian

Perechea formată din Monica Niculescu și Viktorija Golubic (Elveția) s-a calificat în turul doi al probei de dublu din cadrul Australian Open 2023, după ce a trecut de cuplul Jaqueline Cristian/Tamara Korpatsch (Germania), scor 6-4, 6-4. Monica și Viktorija au obținut victoria după o oră și 24 de minute.

Niculescu și Golubic vor juca în runda următoare împotriva echipei Anna Bondar/Greet Minnen (Ungaria/Belgia).

Prin calificarea în turul al doilea, românca și colega sa și-au asigurat un premiu în valoare de 28.960 de euro. De cealaltă parte, Cristian și Korpatsch vor primi 19.292 de euro.

Ana Bogdan îşi ia la revedere de la Australia

De asemenea, echipa formată din Ana Bogdan și Tatjana Maria (Germania) a fost eliminată, joi, în primul tur al probei de dublu. Bogdan și colega sa au fost învinse de perechea Olivia Gadecki/Priscilla Hon (Australia, wild card), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o oră și 25 de minute.

Ana și Tatjana vor primi pentru prezența pe tabloul principal un cec în valoare de 19.292 de euro și 10 puncte în clasamentul WTA de dublu.

Reamintim că Ana Bogdan (63 WTA) a părăsit și proba de simplu încă din runda inaugurală, după ce a fost învinsă de Anna Bondar (81 WTA), scor 6-2, 2-6, 6-3.

Citeşte şi: Begu prinde încredere după victoria cu Mandlik: „Sper să ajung cât mai departe!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS