14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBegu prinde încredere după victoria cu Mandlik: „Sper să ajung cât mai departe!“

Begu prinde încredere după victoria cu Mandlik: „Sper să ajung cât mai departe!“

Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului Australian Open, după ce a învins-o pe americanca Elizabeth Mandlik, cu scorul de 3-6, 7-6 (1), 6-2. La scurt timp după partidă, Begu, care venea după o semifinală la Adelaide, unde a trecut de sportive cu nume (Selby, Ostapenko, Kudermetova), a vorbit pentru Eurosport despre disputa de la Melbourne şi despre ceea ce urmează pentru ea în turneu.

„Am început bine, cu 2-0, însă am fost puţin mai tensionată decât în alte meciuri. Cred că din această cauză am avut puţin picioarele blocate. Braţul la fel. Mingea mea nu a deranjat atât de mult, am fost destul de pasivă şi nu am pus presiune. Ea nu a jucat rău, însă cred că nu am variat suficient de mult în primul set şi o bună parte din setul al doilea. Îmi doresc să joc cât mai bine. O iau meci cu meci. Rezultatul de la Adelaide este unul bun, bineînţeles că îmi dă încredere, însă aici condiţiile sunt diferite. Acolo erau 30 şi ceva de grade, azi am jucat pe 18 grade, deci contează foarte mult, cel puţin în jocul meu, să fie mai cald. Încerc să fac tot ce pot în acest turneu şi sper să ajung cât mai departe.

Evident că aceste condiţii sunt pentru toţi sportivii, dar este greu. Ieri am aşteptat undeva la 6 ore, după care mi s-a spus că mi se amână meciul pentru azi. Azi am venit la ora 9 şi am început meciul la ora 5. Nu e uşor să aştepţi, mai ales că era primul meci şi e mai multă tensiune decât de obicei. Acum urmează Siegemund. Ne ştim destul de bine, am jucat de multe ori împotriva ei. Este o adversară dificilă. Voi încerca să joc un tenis mai bun faţă de astăzi“, a spus Irina.

Citeşte şi: Irina Begu a spart gheaţa şi continuă la AO! Revenire spectaculoasă cu Mandlik

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS