13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAventura frumoasă de la Adelaide s-a încheiat! Irina Begu a pierdut în semifinale

Aventura frumoasă de la Adelaide s-a încheiat! Irina Begu a pierdut în semifinale

Irina Begu a fost învinsă cu 6-3, 6-2 de belarusa Arina Sabalenka, sâmbătă, în semifinalele turneului Adelaide International 1 și astfel și-a încheiat frumoasa aventură de la prima competiție pe 2023. Begu (32 ani, 34 WTA) a fost dominată de adversara sa, numărul cinci mondial (24 ani), care s-a impus după o oră şi 14 minute.

Sabalenka, a doua favorită a turneului, a încheiat cu 6 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli. Begu nu a reuşit niciun break. Irina s-a ales cu un cec de 43.323 de dolari şi 185 de puncte WTA.

Singurul meci anterior dintre Begu şi Sabalenka s-a încheiat cu victoria româncei, cu 6-4, 6-4, anul trecut, în turul al doilea la Miami.

Jabeur, eliminată de o jucătoare din afara Top 100

Linda Noskova s-a calificat sâmbătă în prima finală WTA din carieră, sportiva din Cehia furnizând o mare surpriză în semifinalele de la Adelaide: a învins-o pe Ons Jabeur cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3!

Venită din calificări (acolo unde a trecut de Kalinskaya și Potapova), Linda Noskova le-a învins până la marea finală pe Kasatkina, Liu, Azarenka și Jabeur.

În marea finală, Noskova va da peste Aryna Sabalenka.

Citește și: Reînvie Oltchimul? Sponsor nou la SCM Vâlcea şi gânduri mari pentru viitor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS