13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalReînvie Oltchimul? Sponsor nou la SCM Vâlcea şi gânduri mari pentru viitor

Reînvie Oltchimul? Sponsor nou la SCM Vâlcea şi gânduri mari pentru viitor

Clubul SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat joi, 5 ianuarie, că a încheiat un parteneriat de sponsorizare cu Chimcomplex S.A., valabil pentru următoarele șase luni. Totodată, începând din vara acestui an, noul partener al vâlcenilor și-a manifestat interesul să devină sponsorul principal, alături de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Considerăm că semnarea acestui parteneriat este un prim pas pentru revenirea handbalului vâlcean în top, conform tradiției municipiului în acest sport, atât la nivel național cât și european. Chimcomplex susține inovația în tot ceea ce face și avem încredere că această alăturare de forțe va aduce clubului o altă dinamică”, a declarat directorul SCM Râmnicu Vâlcea, Marius Țuca, citat de Prosport.

„Ne setăm obiective ambițioase“

Președintele Chimcoplex, Ștefan Vuza, a anunțat că va avea obiective ambițioase cu echipa de handbal.

„Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric și totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potențialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiție, susținut de parteneri finanțatori puternici și de suporteri cu pasiune va continua să câștige. Ne setăm obiective ambițioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte departe și avem încredere că o să obținem împreună rezultate remarcabile și o evoluție constantă de care să fim mândri zi de zi”, a declarat şi Ștefan Vuza.

Chimcomplex este o companie cu o tradiție de aproape 70 de ani, care dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2018, Chimcomplex a achiziționat cele mai importante active ale SC Oltchim, în cadrul celei mai mari tranzacții a ultimilor 30 de ani din industria chimică, în valoare de 130 de milioane de euro.

În anul 2021 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2.244 miliarde de lei.

Citeşte şi: CSM Slatina, aproape de un rezultat mare cu CSM Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS