14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisBogdan Cristian, aur și bronz la Cupa României. Olteanul, cel mai bun la Tineret

Bogdan Cristian, aur și bronz la Cupa României. Olteanul, cel mai bun la Tineret

În perioada 11-13 noiembrie, la Dumbrăvița, s-a desfășurat Cupa României Tineret + Seniori la tenis de masă.
CSU Craiova a fost reprezentată de Daniel Simulescu, Bogdan Cristian și Mihăiță Mănescu la masculin, respectiv Diana Radu, Carmina Găman și Elena Dumitru la feminin, iar la finalul competiției a avut parte de o mare reușită!

Bogdan Cristian a reușit un parcurs fără greșeală la tineret, atât în grupe cât și pe tabloul principal, reușind astfel să câștige trofeul pus în joc și, implicit, medalia de aur. De asemenea, la seniori, Bogdan s-a clasat al treilea și a obținut medalia de bronz. Sportivul pregătit de Vasile Florea a bifat, astfel, o performanță deosebită la una dintre competițiile importante din acest sezon.

Vasile Florea: „A fost un parcurs excelent cap-coadă“

Vasile Florea, antrenorului sportivilor de la CSU Craiova, a vorbit la superlativ despre elevul său și s-a arătat extrem de mândru de reușita acestuia.

„Având în vedere aceste rezultate, pot spune că sunt foarte mulțumit. Am reușit să luăm și la seniori o medalie de bronz și este extrem de importantă, pentru că nu este deloc ușor. La tineret anticipam o medalie, dar nu ne gândeam chiar la aur. Ușor-ușor se dezvoltă, capătă experiență prin aceste meciuri și încredere pentru viitor. La tineret, în semifinală a fost extrem de greu, dar tot am câștigat cu 4-3, iar apoi a ieșit exact cum trebuia și în finală. A fost un parcurs excelent cap-coadă.

Ne-a fost un pic teamă ca, după rezultatul de la seniori, să nu apară acea automulțumire și să abordeze ceva mai relaxat meciurile care urmau. Nu s-a întâmplat asta, a jucat foarte bine și a luptat pentru fiecare punct. Marți plecăm la Campionatele Naționale de Tineret, deci nu avem timp de bucurie. Jucăm la foc automat. Am stat doar o zi între competiții, nu am avut timp de analize, dar mergem înainte cu încredere“, a declarat Vasile Florea.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova se deplasează la Istanbul să scrie istorie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS