12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAlcaraz și Ruud luptă pentru trofeul de la US Open, dar și pentru primul loc ATP

Alcaraz și Ruud luptă pentru trofeul de la US Open, dar și pentru primul loc ATP

Sâmbătă dimineață s-a stabilit și finala turneului masculin de la US Open, iar Carlos Alcaraz (Spania, 4 ATP) se va duela cu Casper Ruud (Norvegia, 7 ATP) în meciul pentru trofeu! Jucătorul care va câștiga finala va urca pe locul 1 mondial.

Carlos Alcaraz – Casper Ruud este marea finală de la US Open 2022: Alcaraz a câștigat un meci memorabil în semifinale, 6-7(6), 6-3, 6-1, 6-7(5), 6-3 cu Frances Tiafoe (SUA, 26 ATP), iar Ruud l-a învins pe Karen Khachanov (Rusia, 31 ATP), scor 7-6(5), 6-2, 5-7, 6-2. Adolescentul minune din Spania a ajuns pentru prima oară în ultimul act al unui turneu de Grand Slam, în timp ce norvegianul va juca a doua finală majoră a carierei, după cea de la Roland Garros din acest an, 3-6, 3-6, 0-6 cu Rafael Nadal.

De asemenea, campionul de la Flushing Meadows va pleca acasă cu un premiu uriaș, în valoare de 2,6 milioane de dolari! Ruud și Alcaraz s-au mai confruntat de trei ori în circuitul ATP, iar spaniolul în vârstă de doar 19 ani îl conduce cu 2-1 pe norvegianul care este cu patru ani mai mare decât el.

Citește și: Alexandra Cadanţu s-a oprit în optimile de la Bari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS