10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, duel interesant cu Teichmann pentru sferturile de la Toronto

Simona Halep, duel interesant cu Teichmann pentru sferturile de la Toronto

Simona Halep (România, 15 WTA) o va întâlni în optimi la Toronto pe Jil Teichmann (Elveția, 21 WTA), cea care a eliminat-o în turul secund pe a doua favorită a competiției, Anett Kontaveit (Estonia, 2 WTA).

Simona Halep se va duela cu o adversară accesibilă în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Toronto, după ce românca a scăpat de Anett Kontaveit! Estona cap de serie numărul 2 a fost învinsă în două seturi: 4-6, 4-6 cu Jil Teichmann. Dacă trece de elvețiancă, Halep o va întâlni în sferturi pe câștigătoarea meciului Cori Gauff (SUA, 11 WTA) – Aryna Sabalenka (Belarus, 6 WTA).

Halep nu a avut prea mari emoții în meciul cu Shuai Zhang, românca obținând biletul pentru optimi după o oră și 12 minute de joc.

Simona Halep va porni cu prima șansă în meciul din optimile turneului de la Toronto! Constănțeanca nu s-a mai întâlni până acum cu Jil Teichmann în circuit, dar Simona Halep are o experiență net superioară! Halep a triumfat la Openul Canadei de două ori, în anii 2016 și 2018 – ambele ediții au avut loc la Montreal.

Partea de tablou a Simonei Halep a devenit mult mai ușoară la Toronto, românca scăpând de alte două adversare periculoase! Elena Rybakina (Kazahstan, 27 WTA), posibila adversară a Simonei din sferturi la Toronto și coșmarul româncei de la Wimbledon, a fost eliminată de Cori Gauff (SUA, 11 WTA) în turul doi, 4-6, 7-6(8), 6-7(3).

Citeşte şi: Simona Halep a trecut fără probleme de Zhang și e în optimi la Toronto

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS