24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVisul frumos s-a încheiat! Simona Halep nu i-a făcut față Rybakinei în semifinalele Wimbledon

Visul frumos s-a încheiat! Simona Halep nu i-a făcut față Rybakinei în semifinalele Wimbledon

Visul frumos s-a încheiat pentru Simona Halep și pentru toți susținătorii din spate. Sportiva noastră a pierdut semifinala cu Rybakina, scor 6-3, 6-3 și astfel ratează șansa de a juca cu trofeul pe masă la All England Club. Partida a durat doar o oră și 17 minute, sportiva din Kazahstan fiind net superioară Simonei pe tot parcursul meciului.

Așa cum era de așteptat, duelul din semifinale cu Rybakina a fost cel mai greu de până acum pentru Simona. Sportiva din Kazahstan a excelat în primul set al întâlnirii, în special cu forehand-ul și i-a pus mari probleme romncei. Meciul a debutat, prectic, de la 3-0 cu un singur break reușit de Elena, care a obținut, astfel, un avantaj și la capitolul moral. Usor-ușor, Halep a intrat în joc, și-a făcut serviciul în următoarele dăți, dar nu a reușit în niciun moment să-și surprindă adversara pe propriul serviciu. Rybakina și-a păstrat cumpătul și a închis actul întâi fără prea multe erori, scor 6-3.

Nimic schimbat nici în setul doi

Nici în debutul setului secund lucrurile nu au mers prea bine pentru campioana noastră, care, la 1-1, și-a pierdut iar serviciul, iar misiunea devenea tot mai complicată. Vestea bună este că, imediat, Halep a replicat pe măsură și a restabilit egalitatea, cu primul ei break obținut în acest joc. Bucuria nu a durat prea mult, pentru că Rybakina a returnat excelent loviturile Simonei, a trecut din nou în față și, mai mult de atât, a și confirmat break-ul cu un serviciu sigur. La 5-3, jucătoarea noastră a servit și a făcut-o extrem deslab, ceea ce i-a permis Elenei să închidă meciul după doar 77 de minute, scor 6-3, 6-3.

După ce a ajuns în semifinale la Wimbledon, Simona Halep va încasa un cec de 620.600 de euro, în timp ce adversara sa va lua 1,2 milioane de euro.

În marea finală, Elena Rybakina se va duela cu Ons Jabeur.

Citeşte şi: Mihaela Buzărnescu, în formă la Bastad! Românca va juca cu Tomova în sferturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS