11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMihaela Buzărnescu, în formă la Bastad! Românca va juca cu Tomova în sferturi

Mihaela Buzărnescu, în formă la Bastad! Românca va juca cu Tomova în sferturi

Mihaela Buzărnescu s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Bastad (Suedia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a trecut cu 6-2, 6-1 de chinezoaica Yue Yuan. Buzărnescu (34 ani, 127 WTA) a obţinut victoria în doar 65 de minute. Românca a servit foarte bine şi nu i-a permis adversare să câştige decât un break.

Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 4.000 de dolari şi 29 de puncte WTA, iar în sferturi o va întâlni pe bulgăroaica Viktoria Tomova (27 ani, 112 WTA). Românca a câştigat toate cele patru meciuri directe cu Tomova, cel mai recent fiind vara trecută, la Cluj-Napoca (Winners Open), cu 6-2, 6-3, în primul tur.

Mihaela Buzărnescu s-a calificat miercuri şi în semifinale la dublu, alături de rusoaica Irina Hromaceva. Perechea româno-rusă a trecut de cuplul Valentini Grammatikopoulou (Grecia)/Elixane Lechemia (Franţa), cap de serie numărul patru, cu 6-4, 7-6 (3), după o oră şi 31 de minute, notează Agerpres.

Perechea româno-rusă şi-a asigurat un cec de 1.500 de dolari şi 57 puncte WTA la dublu, iar în penultimul act va înfrunta cuplul Jessy Rompies (Indonezia)/Olivia Tjandramulia (Australia), care a trecut cu 2-6, 6-3, 10-6 de principalele favorite, Miyu Kato (Japonia)/Aldila Sutjiadi (Indonezia).

Citeşte şi: Hai, Simona! Halep – Rybakina, marele meci de azi pentru finala de la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS