5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisRafael Nadal a încheiat rapid şi disputa cu Van De Zandschulp! Urmează duelul cu Fritz

Rafael Nadal a încheiat rapid şi disputa cu Van De Zandschulp! Urmează duelul cu Fritz

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după victoria din optimi în trei seturi în fața lui Botic Van De Zandschulp, scor 6-4, 6-2, 7-6(6).

Dacă în primele două seturi campionul spaniol nu a întâmpinat probleme, setul al treilea i-a dat mai multe bătăi de cap lui Nadal. Van De Zandschulp a făcut break-ul, urmat de rebreak-ul lui Nadal în ghemul următor. La 3-2, spaniolul a realizat al doilea break, iar partida părea că se îndreaptă către o victorie lejeră a lui Nadal. Van De Zandschulp însă a făcut un nou break, atunci când Nadal a servit pentru meci, la 5-3, trimițând ulterior partida în tiebreak. În cele din urmă, Nadal s-a impus la tiebreak cu 8-6, nu înainte ca olandezul să salveze trei mingi de meci.

În sferturile de finală de la Wimbledon, Rafael Nadal îl va întâlni pe Taylor Fritz. Americanul, care nu a pierdut set la ediția din acest an de la Londra, l-a învins în optimi pe Jason Kubler, 6-3, 6-1, 6-4.

Nadal și Fritz s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare având câte o victorie. Ultima partidă a avut loc în acest an, în luna martie, în finala de la Indian Wells, acolo unde s-a impus americanul, care i-a încheiat lui Nadal seria de 20 de victorii la rând de la începutul acestui an.

Citeşte şi: Simona Halep: „Simt că acesta este jocul meu, dar voi fi și mai bună!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS