10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSorana Cîrstea: „A fost un meci bun, dar nu la nivelul pe care mi l-aş fi dorit“

Sorana Cîrstea: „A fost un meci bun, dar nu la nivelul pe care mi l-aş fi dorit“

Sorana Cîrstea, a 26-a favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după ce a trecut de Aleksandra Krunic cu 7-6, 7-6. Jucătoarea s-a declarat satisfăcută la final de rezultat. Victoria a venit după o zi grea, în care a ajuns la All England Club încă de la 8.00.

„O victorie extrem de frumoasă şi de importantă pentru mine. A fost un meci în care nu am jucat aşa de bine precum mi-am dorit. M-am simţit un pic incomod, dar mă bucur că am câştigat în două seturi şi că nu s-a prelungit meciul. Primul meci la un Grand Slam nu e niciodată uşor. Au fost câteva puncte frumoase. În general, pe iarbă, încerci să foloseşti mai mult lung de linie. Per total, a fost un meci bun, dar nu la nivelul pe care mi l-aş fi dorit. E o victorie muncită, de care sunt mândră.

Anul acesta sunt mai comodă pe iarbă, înţeleg un pic mai bine ce trebuie să joc. La Birmingham am fost la două puncte de finală şi de aceea mi-a crescut încrederea. Aici, terenul a fost ceva mai lent faţă de ce a fost la Birmingham şi a trebuit să mă adaptez. Am ajuns la ora 8 aici şi am plecat la 20 seara. De la ora 10, când am făcut încălzirea şi până la ora 17, când am intrat pe teren, am stat în standby, dar am ani de experienţă în spate, ştiu cum e viaţa unui jucător de tenis şi fac faţă fără probleme. Am cărţi, integrame, Ipad, tot ce se poate ca să-mi ocup timpul şi mintea în timpul rămas liber“, a declarat Sorana Cîrstea, pentru Eurosport.

Citeşte şi: Startul perfect la Wimbledon! Sorana Cîrstea a muncit cu Krunic, dar e în turul al doilea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS