9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu: „Muncesc mult, m-am mai maturizat în joc şi am căpătat experienţă“

Irina Begu: „Muncesc mult, m-am mai maturizat în joc şi am căpătat experienţă“

Irina Begu s-a calificat în turul secund la Wimbledon, după ce a învins-o pe Ekaterine Gorgodze, scor 6-4, 6-1, în aproximativ 75 de minute de joc. După două reprize de ploaie în cursul zilei, românca se aștepta ca partida ei să fie amânată cu o zi.

„A fost un meci foarte bun, ţinând cont că a fost primul pe iarbă. Am încercat să fiu agresivă, să domin jocul şi mă bucur că am servit bine şi că mi-am menţinut serviciul pe tot parcursul meciului. Muncesc mult, m-am mai maturizat în joc şi am căpătat experienţă în urma partidelor multe din spate. Să fiu sinceră, mă aşteptam să nu mai joc acum şi să se programeze meciul pentru marţi, dar mă bucur că am intrat pe teren la timp.

Nu ştiam deocamdată cu cine joc, acum am aflat că o voi întâlni pe Cocciaretto. Acum mă bucur de victorie, dar apoi voi trece la antrenamente şi voi viziona meciul ei din primul tur. Sper să joc cât mai bine şi să înaintez la Wimbledon. Este un turneu de Grand Slam, îl tratez la fel indiferent dacă este cu puncte sau nu. Vreau un rezultat cât mai bun“, a spus Irina Begu.

Citeşte şi: Irina Begu nu a avut probleme cu Gorgodze, în primul tur de la Wimbledon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS