10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, prestație de vis cu Anisimova la Bad Homburg! Duel inedit în semifinale

Simona Halep, prestație de vis cu Anisimova la Bad Homburg! Duel inedit în semifinale

Semnele înaintea turneului de la Wimbledon sunt excelente! După ce a învins-o ieri pe Tamara Zidansek în doar 67 de minute, Simona Halep a fost la fel de hotărâtă și în duelul cu americanca Amanda Anisimova, pe care a învins-o fără drept de apel, scor 6-2, 6-1. Astfel, pe sportiva noastră o așteaptă semifinalele la Bad Homburg!

Halep a reușit break-ul în game-ul inaugural, apoi a anulat două oportunități de egalare a adversarei. Dubla campioană de Grand Slam a respectat planul tactic, a forțat pe propriul serviciu, evitând astfel returul puternic al Amandei. Americanca, exasperată de apărarea solidă a româncei, a comis o mulțime de erori neforțate, iar primul set a fost încheiat rapid de către Simona, scor 6-2.

Diferența a fost și mai mare în partea secundă. Simona a continuat să servească impecabil, în timp ce Anisimova a încercat să rupă ritmul. Aceasta a cerut și intervenția medicului, acuzând dureri la încheiatura dreaptă, dar fără succes, iar Halep a închis meciul cu 6-1, după doar 55 de minute.

În semifinale vom avea parte de un duel inedi. Simona Halep va juca împotriva Biancăi Andreescu!

Citește și: Camelia Potec: „În România vorbim doar de lucruri care nu aduc valoare țării“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS