15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep a făcut legea pe teren cu Zidansek și s-a calificat în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep a făcut legea pe teren cu Zidansek și s-a calificat în sferturi la Bad Homburg

Simona Halep a învins-o pe Tamara Zidansek, în optimile de finală ale turneului de la Bad Homburg, după doar 67 de minute de joc. Românca a cedat doar 3 game-uri, meciul încheindu-se cu scorul de 6-0, 6-3.

După un prim set câștigat fără prea multe emoții, Simona a avut un scurt moment de rătăcire în startul setului secund, permițându-i lui Zidansek să spere, în sfârșit, că poate intra în partidă. Doar că Halep s-a redresat și a revenit rapid la planul de joc care-i adusese un sec 6-0 în manșa inaugurală. De la 1-3, Simo a luat cinci game-uri la rând și s-a calificat în premieră în sferturi la Bad Homburg, unde va da joi peste Amanda Anisimova.

„Sunt fericită că am jucat mai bine decât ieri“

La finalul partidei, fostul lider WTA a vorbit despre cum a fost duelul cu sportiva de pe locul 58 mondial. Halep a spus că este fericită că va avea o nouă ocazie de a evolua în Germania. Simona a prefațat și duelul din sferturi, unde va da peste Amanda Anisimova (locul 25 WTA).

Sunt fericită pentru cum a fost meciul, că am jucat mai bine decât ieri. E bine că am o nouă șansă de a juca aici. Dacă e un secret (n.r. legat de motivația și optimismul său), nu pot să vă spun, o să-l păstrez pentru mine. Încerc să joc din ce în ce mai bine la fiecare meci. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sunt aici, fac o atmosferă foarte frumoasă de fiecare dată și ne bucurăm mai mult să jucăm aici datorită lor.

Am mai jucat împotriva Anisimovei, dar acum vom juca pe iarbă și e puțin diferit. Deocamdată mă bucur pentru victoria de azi și apoi mă voi gândi la următorul meci. Cu siguranță voi fi pregătită pentru mâine”, a spus Simona Halep, la finalul partidei cu Zidansek.

Citește și: David Popovici, mesaj măgulitor: „Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru că v-ați uitat!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS