20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Ușor-ușor, intru în ritmul pe care l-am avut în 2019“

Simona Halep: „Ușor-ușor, intru în ritmul pe care l-am avut în 2019“

Simona Halep (România, 20 WTA) a învins-o pentru a doua oară în circuitul de tenis profesionist pe Harriet Dart (Marea Britanie, 106 WTA), scor 6-3, 6-2 în optimi la Birmingham, iar „Simo” și-a prezentat scuzele la final.

Halep a simțit nevoia să își prezinte scuzele față de Dart, pentru că înaintea meciului a uitat că o mai întâlnise pe britanică într-un meci oficial. După ce a învins-o pe Lesia Tsurenko în primul tur, Simona a afirmat că se pregătește pentru un duel în premieră cu Harriet, deși mai jucase cu aceasta în turul secund la Australian Open 2022.

„Mă simt excelent și simt că am jucat mai bine decât în meciul precedent. Nu e niciodată ușor să joci împotriva ei. Îmi prezint scuzele pentru că am uitat meciul de acum doi ani. Dar am jucat multe partide în ultima vreme și nu stau prea bine cu memoria. A fost mai greu pe iarbă, pentru că ea e obișnuită cu această suprafață, însă sunt mulțumită de jocul meu.

Publicul a fost foarte fair-play, apreciez asta. Am dorința de a lupta, nu știu dacă și jocul. Dau totul de fiecare dată când intru pe teren și îmi doresc să joc cât mai multe meciuri și să intru în ritmul pe care l-am avut în 2019. Ușor-ușor simt o conexiune cu terenul și mă simt din ce în ce mai bine, a spus Simona Halep.

Katie Boulter, adversarul din sferturi

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Katie Boulter (141 WTA), jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum.

„Știu că are un serviciu puternic, așa că va fi dificil de returnat. Fiecare meci e dificil pe iarbă, niciodată nu știi la ce să te aștepți. Voi fi pregătită, sunt aici să dau tot ce am mai bun“, a încheiat Simona Halep.

Citeşte şi: Victorie la pas și cu Dart! Simona Halep, a doua româncă în sferturile de la Birmingham

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS