5.1 C
Craiova
luni, 28 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăSportTenisIlie Năstase şi Nadia Comăneci, alături de românce la Roland Garros

Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, alături de românce la Roland Garros

Ilie Năstase (75 de ani) și Nadia Comăneci (60 de ani) se află la Paris, acolo unde urmăresc ediția din acest an a Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Înainte de meciul Simonei Halep din primul tur, cei doi au oferit autografe fanilor. Ulterior, fostul campion de pe zgura pariziană a luat racheta de tenis și a schimbat câteva mingi, ca în vremurile bune.

Înainte să înceapă „demonstrativul”, Ilie Năstase a avut o condiție clară pentru cei care voiau să-l vadă jucând: „Haide, daţi-mi banii“, a spus fostul mare jucător de tenis. Replica venită de pe margine a fost una pe măsură: „În Bitcoin îţi dăm“.

Întregul moment a fost filmat de Nadia Comăneci, care a avut doar cuvinte de laudă pentru Năstase: „Odată campion, mereu campion“.

„Simona a fost numărul 1 și toate fetele care vin din urmă vor să o bată pe ea, sau pe Swiatek. Toate dau cel mai bun din ele când joacă cu cineva care a fost numărul 1. Nu mai contează că acum e 20. Dacă ai fost cândva numărul 1, nu are cum să te conteste cineva. 

Sigur că poate câștiga Roland Garros, dar nu e nevoie să revină pe primul loc. E mai important să câștige turnee de Grand Slam decât să fie pe primul loc. A fost deja, nu mai are nevoie de numărul 1. De ce? Ai fost o dată acolo, acum turneele de Grand Slam sunt mai importante”, a declarat Năstase, la Pro Arena.

Citeşte şi: Halep: „Mi-a fost dor de Roland Garros, iar acum mă bucur de victorie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS