14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep: „Mi-a fost dor de Roland Garros, iar acum mă bucur de victorie“

Halep: „Mi-a fost dor de Roland Garros, iar acum mă bucur de victorie“

Simona Halep a obținut prima victorie la Roland Garros alături de antrenorul francez Patrick Mouratoglou, iar românca a profitat de acest prilej pentru a-i atrage de partea ei pe spectatorii parizeni.

La finalul meciului, Simona a oferit un scurt interviu pe teren, mulțumindu-le spectatorilor pentru că au îndurat frigul de la Paris! De asemenea, Halep le-a promis acestora că va învăța limba franceză, întrucât acum este antrenată de unul de-al lor.

„În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. În urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea tare, dar eu am rămas suficient de puternică! Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul, pentru că mereu e greu în primul tur.

Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul! Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale aici. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici”, a spus Simona Halep, citată de Eurosport.ro.

Fostul antrenor al Serenei Williams, francezul Patrick Mouratoglou, a distribuit filmulețul în care Simona Halep spune că va învăța limba franceză, atrăgându-i atenția româncei că trebuie să se concentreze pe altceva în acest moment: „Hai mai întâi să ne concentrăm pe antrenorat”, i-a transmis Patrick Mouratoglou româncei.

Citeşte şi: Simona Halep, victorie muncită cu Schunk, în primul tur de la Roland Garros

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS