19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăSportTenisSuper reușită! Irina Bara, a șasea româncă pe tabloul principal la Roland Garros

Super reușită! Irina Bara, a șasea româncă pe tabloul principal la Roland Garros

Irina Bara a câștigat joi și al treilea meci din cadrul calificărilor de la Roland Garros, obținând biletul pentru tabloul principal! Astfel, Irina va juca din nou la turneul ei preferat, după ce la ediția din 2020 a impresionat pe toată lumea, ajungând până în turul al treilea! Bara a câștigat toate cele trei meciuri din calificări, muncind serios în fiecare dintre ele: 6-3, 4-6, 6-3 cu Jesika Maleckova (Cehia, 252 WTA) în primul tur, 5-7, 6-4, 6-3 cu Selena Janicijevic (Franța, 344 WTA) în manșa secundă și 7-6(5), 6-4 cu Nao Hibino (Japonia, 215 WTA) în turul al treilea.

Prezența pe tabloul principal de la Roland Garros 2022 este recompensată cu 62.000 de euro, iar campioana ediției din acest an va pune mâna pe un jackpot de 2,2 milioane de euro. 

Mihaela Buzărnescu, cea care a trecut în turul secund al calificărilor de Susan Bandecchi (Elveția, 190 WTA), scor 6-3, 6-3, va forța și ea accederea pe tabloul principal! În finala calificărilor, „Miki” se va lupta cu Mirjam Bjorklund (Suedia, 150 WTA), sportivă care vine după o victorie clară în fața australiencei Lizette Cabrera (181 WTA), scor 6-2, 6-2. 

Pe tabloul principal au fost acceptate direct Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse și Ana Bogdan! 

Citește și: Simona Halep va concura la Birmingham înainte de startul Wimbledonului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primele amenzi date asociațiilor de proprietari care nu dau...

Primăria Craiova pune tunurile pe asociațiile de proprietari. Administrația...

ȘTIRI GdS