8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep va concura la Birmingham înainte de startul Wimbledonului

Simona Halep va concura la Birmingham înainte de startul Wimbledonului

Simona Halep a anunțat că va participa la un nou turneu! Românca se gândește și la sezonul de pe iarbă și va lua startul la Birmingham. Românca a confirmat deja prezența la Birmingham, pentru a pregăti al treilea Grand Slam din acest an, de la Londra.

„Emma Răducanu, Simona Halep, Jelena Ostapenko și Sloane Stephens vor oferi cu siguranță unele dintre cele mai tari show-uri, în timp ce vor da totul pentru a câștiga și a ridica deasupra capului celebrul Trofeu Maud Watson, în ziua finalei. Suntem, de asemenea, încântați să sărbătorim 40 de ani de la inaugurarea turneului și să avem câteva evenimente minunate de-a lungul săptămânii pentru a marca acest moment important. Abia aștept să le urez bun venit jucătorilor înapoi la Birmingham, ținând cont că vom avea din nou spectatori în tribune”, a anunțat Patrick Hughesman, directorul turneului.

Rothesay Classic Birmingham va avea loc în perioada 13-19 iunie, pe iarbă. Turneul face parte din categoria WTA 250 și are premii totale în valoare de $251.750. Campioana en-titre este Ons Jabeur (2021).

Citește și: Olaru şi Kicenok, învinse în sferturi la Strasbourg! Ruse s-a retras de la dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS