22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep - Daria Saville, în turul al doilea de la Miami

Simona Halep – Daria Saville, în turul al doilea de la Miami

Daria Saville (fostă Gavrilova) o va întâlni pe românca Simona Halep în runda a doua a turneului Miami Open (WTA 1.000), turneu dotat cu premii totale de 8.369.455 de dolari.

Halep are 3-1 în meciurile directe cu jucătoarea de origine rusă, pe care a învins-o în 2015, la Indian Wells, în optimi, cu 2-6, 6-1, 6-2, în 2016 la Montreal în turul secund, cu 6-2, 6-3, şi în acelaşi an în optimi la Cincinnati, cu 6-1, 6-2. Singura victorie a jucătoarei născute la Moscova s-a consemnat în 2016, în turul secund la Roma, cu 6-3, 4-6, 6-3.

Printre jucătoarele care au părăsit turneul din Florida din primul tur se numără americanca Amanda Anisimova, învinsă de conaţionala Shelby Rogers, Caroline Garcia (Franţa) sau belgianca Alison van Uytvanck.

„A jucat bine la Indian Wells, a jucat bine și aici în primul tur, m-am uitat un pic. Va fi un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu pentru mine și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun“, a declarat Simona Halep, pentru Digisport.

Citeşte şi: Ashleigh Barty a uluit lumea tenisului cu decizia sa! Vezi ce mesaje a primit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS