19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAshleigh Barty a uluit lumea tenisului cu decizia sa! Vezi ce mesaje a primit!

Ashleigh Barty a uluit lumea tenisului cu decizia sa! Vezi ce mesaje a primit!

Ashleigh Barty a uimit lumea tenisului după ce a anunțat că se retrage din sportul alb. Lidera ierarhiei WTA a primit multe mesaje, Serena Williams fiind una dintre fostele rivale care a comentat pe marginea deciziei jucătoarei din Australia, scrie News.ro.

„Sincer, un pic rămasă fără cuvinte. Îţi mulţumesc că ai inspirat nu numai tinerele din Australia, ci şi pe cele din întreaga lume. Îţi mulţumesc că ai arătat că bunătatea învinge. Mulţumesc, Ash Barty” – Serena Williams.

„Ash, nu am cuvinte… de fapt, îţi arăţi adevărata clasă părăsind tenisul în acest mod frumos. Sunt atât de fericită că am putut să împart terenul cu tine. Tenisul nu va mai fi niciodată la fel fără tine. Te admir ca jucătoare şi persoană, îţi doresc numai bine” – Petra Kvitova.

„Nimic altceva decat RESPECT pentru tine, @ashbarty!!! Toate cele bune după retragere şi felicitări pentru cariera ta distinsă!” – Elina Svitolina Monfils.

„Ce legendă!“

„O jucătoare de tenis incredibilă, dar mai important unul dintre cei mai drăguţi oameni din turneu. Felicitări, @ashbarty, pentru o carieră uimitoare şi mult noroc cu ceea ce urmează!” – Madison Keys.

„Ce legendă! O inspiraţie incredibilă pe teren şi în afara terenului. Una dintre cele mai bune fiinţe umane pe care le-am întâlnit vreodată. Numărul nostru 1! Mult noroc!” – Shelby Rogers.

„Atat de mult respect pentru tine Ash! Toată cariera ta ai realizat-o în felul tău! Ţi-ai urmărit mereu inima şi sper să faci asta în continuare!! Bucură-te de golf, de planificarea nunţii, de a fi acasă, de a fi alături de familie şi de câini, de o cafea australiană bună în fiecare zi şi de multe alte lucruri!!!„ – Daria Saville, fostă Gavrilova.

„Felicitări pentru o carieră incredibilă, Ash. A fost un privilegiu să împart terenul cu tine. Îţi doresc toate cele bune în următorul capitol, @ashbarty. Ne vei lipsi” – Karolina Pliskova.

Citeşte şi: Simona Halep, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii din tenis a lui Barty

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS