15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisMeci nou, dar același deznodământ! Halep a învins-o iar pe Ruse și merge în sferturi la Dubai

Meci nou, dar același deznodământ! Halep a învins-o iar pe Ruse și merge în sferturi la Dubai

Se pare că partidele dintre Simona Halep și Gabriela Ruse nu mai produc niciun fel de suspans, asta pentru că, de fiecare dată, rezultatul este același. Miercuri seară, la Dubai, Simona a bifat o nouă victorie împotriva conaționalei sale, scor 6-3, 6-2, după un meci în care a controlat ostilitățile. Cu acest succes, Halep a reușit să pătrundă, încă o dată, în sferturile competiției.

Simona a început meciul cu un break și a confirmat imediat cu serviciul. Diferența s-a menținut pe tabelă până la scorul de 5-3, când Halep a izbutit un nou break, decisiv pentru a închide setul (6-3). Actul secund a avut o desfășurare similară cu primul, doar că diferența de această dată dintre cele două a fost, de fiecare dată, de două-trei game-uri. La 5-2, Simona a luat și cel de-al patrulea break din acest meci și astfel a închis meciul după o oră și 9 minute (6-2).

În sferturile competiției, Simona Halep va da peste Ons Jabeur. Tunisianca a trecut în faza optimilor de Pegula, cu scorul de 6-3, 6-1.

Citește și: Ana-Maria Brânză nu ştie încă dacă se alătură conducerii COSR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS