11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCornet, după victoria cu Halep: „Să o înving este un vis devenit realitate!“

Cornet, după victoria cu Halep: „Să o înving este un vis devenit realitate!“

Simona Halep (locul 15 WTA) a fost eliminată de la Australian Open de către Alize Cornet (locul 61 WTA), iar sportiva din Franţa a izbucnit în plâns la finalul partidei. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei, pe care o consideră un model demn de urmat.

„Scuze că am fost atât de emoționată! Îți explic mai târziu de ce! Doamne, acum 13 ani am fost atât de aproape să joc un sfert de finală cu tine, iar acum iată-ne pe amândouă pe acest teren. E ceva incredibil! Iar bătălia pe care am avut-o cu Simona a fost una teribilă din cauza căldurii! Aproape că am murit pe teren! Am continuat să luptăm două ore și jumătate! Felicitări Simonei, pentru că știu că s-a chinuit, e o luptătoare, un exemplu pentru mine, iar să o înving astăzi este un vis devenit realitate!”, a spus Alize Cornet, citată de Prosport.

De asemenea, sportiva noastră a avut o reacție de mare campioană la adresa adversarei sale din Franța. Aceasta a felicitat-o pe Alize Cornet pentru calificarea în sferturile de finală la Australian Open și i-a promis că se va antrena din greu pentru a reveni mai puternică în cazul în care cele două jucătoare de tenis se vor întâlni din nou pe teren.

„Ai fost mai puternică astăzi! Tot respectul pentru tine, Alize Cornet! Bucură-te de victorie! Mă voi antrena în continuare ca să fiu pregătită pentru un nou meci de trei ore, când ne vom întâlni din nou”, a scris Simona Halep, pe un site de socializare.

Citeşte şi: Cîrstea nu concurează cu Halep: „Nu are importanță cine e prima, cine e a doua“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS