17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, în culmea fericirii: „Mă bucur enorm pentru acest moment!“

Simona Halep, în culmea fericirii: „Mă bucur enorm pentru acest moment!“

Simona Halep (30 de ani) a vorbit cu mult patos la festivitatea de premiere a turneului WTA Melbourne 1, având și un mesaj pentru fostul ei antrenor, Darren Cahill (56 de ani). Sportiva noastră le-a mulțumit la festivitatea de premiere atât colaboratorilor alături de care a început noul sezon (antrenorul Adrian Marcu și preparatorul fizic Teo Cercel), cât și fostului ei mentor, Darren Cahill.

„Este o plăcere să vorbesc din nou pe acest teren! Acum 2 ani am fost în această poziție, nu am câștigat atunci, dar mă bucur enorm pentru acest moment. Felicitări, Veronika, pentru săptămâna pe care ai avut-o și mult succes la Australian Open, e mult mai important acolo! Mulțumesc în primul rând echipei mele pentru susținere! E greu să lucrați cu mine, dar să continuăm să câștigăm, pentru că îmi place sentimentul ăsta.

Darren nu mai e antrenorul meu, dar îi mulțumesc și lui pentru că a venit, deoarece face parte din familia mea. Atât el, cât și Australia sunt în înima mea”, a declarat Simona Halep.

Citeşte şi: Simona, din nou imperială! Românca e campioană la Melbourne, în primul turneu din 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS