12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisO nouă accidentare, o nouă retragere! Halep a spus pas semifinalei cu Jaqueline de la Linz

O nouă accidentare, o nouă retragere! Halep a spus pas semifinalei cu Jaqueline de la Linz

Simona Halep (România, 22 WTA) s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian (România, 100 WTA), din cadrul turneului WTA 250 de la Linz (Austria)!

Fosta campioană de la Wimbledon a anunțat că nu poate intra pe teren în semifinala cu Jaqueline Cristian de joi seară din cauza unei accidentări la genunchi.

„Din păcate, nu pot juca în semifinale după ce m-am accidentat la genunchi în meciul meu de ieri. Aș face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat și mă doare. Lucrurile se puteau înrăutăți dacă jucam astăzi. Vreau să le mulțumesc enorm fanilor și organizatorilor de aici”, a transmis Simona.

Practic, sezonul s-a încheiat pentru Simona Halep, având în vedere că turneul de la Linz era ultimul din programul ei! După retragerea constănțencei, Jaqueline Cristian avansează în finală și se va duela pentru titlu cu câștigătoarea partidei dintre americancele Alison Riske (73 WTA) și Danielle Collins (29 WTA).

Norocul face parte din joc

Acum, Jaqueline Cristian se poate declara cea mai norocoasă jucătoare de tenis, după ce sportiva din România a ajuns în finala de la Linz profitând de retragerile a două conaționale, Sorana Cîrstea și Simona Halep.

Jaqueline Cristian nici măcar nu se aștepta să joace pe tabloul principal de la Linz, după ce a fost învinsă de Lesia Tsurenko (Ucraina) în finala calificărilor, scor 7-5, 4-6, 1-6. Jaqueline a fost acceptată, însă, pe tablou ca „lucky loser“, după ce Sorana Cîrstea a suferit o ruptură la mușchiul gambei la antrenament, declarând forfait pentru turneul din seria WTA 250.

Jaqueline Cristian și-a asigurat un cec în valoare de 13.224 de euro după ce a ajuns în prima finală WTA a carierei, la Linz!

Citește și: SCMU Craiova nu mai admite paşi greşiţi! Baschetbaliştii vor victoria cu Focşani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS