2.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenisHalep, înainte de duelul cu Gabi Ruse: „ Îmi doresc să facem un meci frumos"

Halep, înainte de duelul cu Gabi Ruse: „ Îmi doresc să facem un meci frumos”

Tragerea la sorţi a tabloului principal de la Transylvania Open a făcut ca mai multe românce să se întâlnească încă din primul tur. Unul dintre duelurile interesante le aduce faţă în faţă pe Simona Halep şi Gabi Ruse. Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros şi principala favorită a turneului a afirmat despre adversara sa de miercuri, Gabriela Ruse, că este o jucătoare foarte bună, care a confirmat în acest an, urcând în Top 100 mondial.

„Gabi e o jucătoare foarte bună, de multe ori i-am spus că joacă foarte bine, e solidă, puternică. Anul acesta a confirmat asta, urcând în top 100, e o performanţă când eşti la început. O să fie un meci bun, sper să mă simt bine fizic, să fiu aptă 100%, să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să facem un meci frumos”, a declarat Halep.

Întrebată dacă şi-a dorit să întâlnească o româncă încă din primul tur, Simona a spus: „Orice adversară este puternică la acest nivel. Cu oricine aş fi jucat ar fi fost greu. E bine că sunt două românce care pot juca împreună şi dacă nu am mai jucat până acum, este un început”.

Greu fără spectatori

Jucătoarea română s-a arătat dezamăgită de absenţa spectatorilor de la turneul de la Cluj-Napoca.

„Îmi doream foarte mult să văd oamenii din Cluj şi din restul ţării. Mereu mi-a plăcut publicul de la Cluj, are o energie frumoasă şi cu siguranţă e o veste tristă pentru sportive. Eu sunt pentru sănătate şi regulile de protecţie, nu ştiu dacă s-a luat decizia corectă, nu sunt în măsură să comentez acest lucru. Pot să spun că îmi pare rău că nu-i avem în tribună. Am auzit că lumea mai speră să se schimbe această decizie, dar sunt obişnuită să joc fără public şi încerc să mă concentrez doar pe tenis. Bineînţeles, îmi doresc foarte mult să îi am în sală”, a adăugat Halep.

Simona a anunţat că speră să mai participe şi la viitoarele ediţii ale Transylvania Open, având în vedere că nu intenţionează să se retragă din activitate decât după 2-3 ani.

„Da. Mai am de jucat doi-trei ani, am înţeles că turneul va avea loc pe mai mulţi ani, dacă voi fi sănătoasă cu siguranţă voi face asta”, a mai declarat Simona Halep.

Citeşte şi: Ana Bogdan continuă la Transylvania Open! Ignatik şi Prisăcariu au cedat în primul tur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați...

Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult...

ȘTIRI GdS