24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAntrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi

Antrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi

Simona Halep a anunțat numele noului ei antrenor, chiar de ziua ei de naștere. După despărțirea de Darren Cahill, Halep a dezvăluit că va colabora din nou cu Adrian Marcu, antrenor în vârstă de 59 de ani cu care a mai lucrat înainte de a intra în Top 10 WTA.

Cu Adrian Marcu în echipă, la finalul anului 2013, Simona Halep a câștigat trei trofee, la turneele de la New Haven, Moscova, respectiv Sofia și a urcat atunci pe locul 11 WTA, anunţă Hotnews.

Adrian Marcu va colabora cu Daniel Dobre în staff-ul Simonei Halep și vor pleca împreună în Statele Unite ale Amercii, pentru turneul de la Indian Wells, programat în perioada 6-17 octombrie.

„Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.

Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a spus Simona Halep.

După ce va participa la Indian Wells, pentru Simona Halep urmează turneul Kremlin Cup, de la Moscova, și Transylvania Open, de la Cluj.

Citeşte şi: Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de la Valencia, dar a urcat în clasamentul WTA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS