8.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăSportTenisDecizie șoc a Emmei Răducanu: l-a concediat pe cel care a ajutat-o să câștige US Open!

Decizie șoc a Emmei Răducanu: l-a concediat pe cel care a ajutat-o să câștige US Open!

Emma Răducanu a câștigat US Open alături de antrenorul Andrew Richardson, dar la scurt timp a hotărât să renunțe la serviciile acestuia, pe care nu îl mai consideră potrivit nevoilor ei.

Tenismena Emma Răducanu a hotărât să întrerupă colaborarea cu Andrew Richardson după ce s-a impus în cadrul turneului de la US Open și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să îi dea această veste. Jucătoarea nu s-a hotărât sub comanda cui va lucra de acum înainte, urmând să ia o decizie în acest sens înaintea următorului sezon.

„Am nevoie de cineva cu o experiență superioară, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în această situație. Vom avea mult de muncă. Mi-am dat seama că în această fază a carierei mele, în care întâlnesc din ce în ce mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva alături de mine, de o persoană care a mai trecut prin asta”, a declarat Emma Răducanu pentru Evening Standard.

„E greu să ai această discuție cu cineva și să îi transmiți un asemenea mesaj, dar eu de asta am nevoie”, a mai spus Emma Răducanu.

Citește și: Tecău schimbă din nou partenerul! Care va fi ultimul turneu alături de Kevin Krawietz!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rafila, ministrul Sănătății spune că acest val ar putea...

Ministrul Sănătății atrage atenția asupra faptului că numărul cazurilor...

ȘTIRI GdS