5.1 C
Craiova
luni, 28 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Mai vreau să joc doi-trei ani și să ajung, din nou, în Top 10!“

Simona Halep: „Mai vreau să joc doi-trei ani și să ajung, din nou, în Top 10!“

Simona Halep a declarat, vineri seară, că vrea să mai joace încă 2-3 ani deoarece consideră că poate evolua încă la nivel înalt. Totodată ea a precizat că își dorește să ajungă din nou în top 10 WTA.

„Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a afirmat ea.

Numărul 11 mondial a spus că are emoţii când se gândește la turneul Transylvania Open, acolo unde va juca din nou în faţa fanilor români.

„Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susţinere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost. Am ales să joc la Indian Wells pentru că este „mandatory“, încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat acolo şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. – Transylvania Open) am ales să joc pentru că îmi place Clujul. E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine”, a explicat Simona.

Încredere în sine după US Open

Meciurile bune reușite la US Open i-au dat încredere mare Simonei, care recunoaște că abia aștepta să intre pe terenul de joc.

„US Open m-a ajutat foarte mult să îmi revină încrederea şi plăcerea de a fi pe teren. Pentru că în vară pe teren a fost un chin din cauza durerilor şi a tot ce s-a întâmplat. Nu credeam că voi fi aptă să joc atâtea meciuri la US Open. Dar, acele meciuri mi-au dat un ‘boost’ foarte important şi sunt bucuroasă că pot face faţă la acel nivel, chiar dacă am luat câteva luni de pauză”, a adăugat Halep.

Citește și: Sorana Cîrstea, eliminată de la Portoroz de italianca Paolini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS