14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisEmma Răducanu: „Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă. Sunt în stare de șoc!“

Emma Răducanu: „Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă. Sunt în stare de șoc!“

Emma Răducanu a oferit primele declarații după ce s-a calificat în finala turneului de la US Open. Britanica a vorbit la microfon imediat după meciul cu Sakkari.

„Sincer, timpul aici la New York a trecut foarte rapid. Am luat fiecare zi în parte, iar trei săptămâni mai târziu sunt în finală și, sincer, nu îmi vine să cred. Vă mulțumesc tuturor. (Dacă victoria lui Leylah Fernandez a motivat-o) Astăzi, sincer, nu m-am gândit la nimeni, în afară de mine. Vreau doar să mulțumesc echipei mele, celor din tribune și celor de acasă, pentru toată susținerea. Nu aș fi ajuns aici fără ei. Nu există așteptări în finală. Vin din calificări și, tehnic, pe hârtie, nu există presiune pe mine“, a spus Emma, citată de Prosport.

„Sincer, am jucat la un nivel excelent“

De asemenea, după prim-interviul oferit pe teren, la cald, Emma a stat de vorbă și cu jurnaliștii aflați la New York și le-a împărtășit din trăirile sale de moment.

„O surpriză. Sincer, nu-mi vine să cred. Sunt în stare de șoc. Nebunie. Toată la un loc. Însemnă mult pentru mine să fiu aici, în această situație. Am vrut, evident, să joc în faze superioare ale turneelor de Grand Slam, dar nu știam că se va întâmpla atât de curând. A ajunge într-o finală de Grand Slam, în acest stadiu al carierei mele, nu am cuvinte. Astăzi, știam că nu voi avea un meci ușor, împotriva Mariei Sakkari. Este o jucătoare incredibilă, probabil una dintre cele mai bune jucătoare din circuit. Știam înainte de meci că va trebui să joc cel mai bun tenis al meu, dacă doresc să am o șansă. Sincer, cred că am jucat la un nivel excelent. Știam că va trebui să fiu super-agresivă. Sunt foarte fericită cu ceea ce am realizat.

Sunt sigură ca va fi extrem de diferit față de când ne-am întâlnit ultima dată. Dar amândouă jucăm un tenis bun, așa că va fi un joc bun. Sincer, acum mă gândesc doar la planul de joc, cum să lovesc. E ceea ce m-a adus în această situație. Nu m-am concentrat pe cine ar putea fi următorul meu adversar și așa mai departe. Asta s-a întâmplat doar când a venit momentul”, a mai spus Emma Răducanu.

Citeşte şi: Emma Răducanu scrie istorie la US Open! Va juca în finală cu o altă puştoaică „minune“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS