11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVestea săptămânii în lumea mondenă! Simona Halep se căsătorește!

Vestea săptămânii în lumea mondenă! Simona Halep se căsătorește!

Simona Halep a anunțat că se va căsători cu Toni Iuruc (41 de ani) peste o săptămână! Sportiva s-a întors de la US Open, turneu la care a fost eliminată în optimile de finală, 3-6, 3-6 cu Elina Svitolina (Ucraina, 26 de ani). Anunțul a fost făcut într-un context nașteptat, chiar pe Aeroportul Henri Coandă.

„Domnul Țiriac, pardon, Năstase (nr. – Ilie Năstase) m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos și am emoții, diferite față de cele pe care le am la tenis”, a spus Simona Halep,

Marele eveniment din viața Simonei va avea loc pe 15 septembrie, la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța, Fratelli, anunță Hotnews.

Halep a fost însoțită de partenerul ei la turneul de la US Open, desfășurat în această perioadă la New York! Simona nu a putut trece de optimi, dar s-a ales cu un premiu uriaș, în valoare de 265.000 de dolari.

Despre fericitul eveniment din familia Halep a vorbit și Stere, tatăl Simonei.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut. Păi, cum să mă înțeleg? (n.r. cu viitorul ginere) Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”, a spus Stere Halep, tatăl Simonei, la Antena Stars.

Citește și: Bernadette Szocs: „Sperăm să se mândrească România cu noi“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS